أيون زى ما العنوان بيقول بالظبط أنا على طول عندى لحمة مفرومة معصجة من غير ما اشترى لحمة خالص ولا ادفع فلوس
وبعمل صوانى تححححححححححححفة بيها
بعمل بشاميل وكوسة محشية لحمة مفرومة وبطاطس محشية لحمة مفرومة وجلاش وسمبوسك ومسقعة وكل اللى تتخيلوة
وبعزم بقلب جامد من غير ما اخاف عالميزانية
وفوق كل ددة مضمووووووووووووووووون وصحية من هنا للصبح
اسمعوا ازاى بقى
بحوش كلقوانص الفراخفى كيس
يعنى كل ما اجيب فرخة اشيل قناصتها لحد ما يبقوا حبة حلوين كدة وساعات لو ملحقتش احوش قوانص او مستعجلة او لاقتهم قليلين
اشترى كيلو قوانص من عند بتاع الفراخ
قوانص بس مش كبد وقوانص
القوانص لوحدها رخيييييييييييييييصة جدا ارخص من الكبدوالقوانصمع بعض على فكرة
والراجل هيفرح اوى لما تشترى القوانص بس وهيقول عليكى مغفلة هههههههههههههههه
لان الطلب بيبقى عالكبد طبعا
المهم
اغسلهم كويس واصفيهم ولو عايزة تشيلى الدهون اللى فيهم شيليها ولو عايزة تسيبيها سيبيها بتدى طعم حلو
واحطهم فى الكبة
وافرررررررررررررررررم
هيطلع عندك عجينة صايصة كدة منظرها مش هيعجبك بس ولا يهمك اصبرى للأخر ومتخافيش
حطى العجينة فى طاسة او حلة وتكونى فارمة بصل رفيع وتحطة عليهم (كمية البصل براحتك عاوزة تكترى الكمية كترى البصل) وفلفل وملح ومعلقة سمنة نونو و وطى النار وقلبى
هتنزل مية وهتسوى نفسها وهتنشف المية بعد كدة وهتبقى زى المفروم بالظبط
ولا الجزار نفسة يكشفها
نفس المنظر ونفس الطعم ونفس الشكل ونفس اللون بس مش نفس الوفر ههههههههههههههههههه
وحاجة مضموووووووووووووونة كمان انتى عارفة هو اية مش احنا مش عارفينالمفرومدة اية اصلا
وابدعى الصوانى بقى براحتك بقى
وادعولى